Nieuws

 • Vacature creche medewerkster

  Word jij onze leuke nieuwe creche medewerkster? Wij zijn per direct op zoek ...

  Lees meer
 • Vacature Baliemedewerk(st)er

  We zijn op zoek naar een enthousiaste, leuke, flexibele, spontane baliemedewe...

  Lees meer
Meer nieuws

Groepsles aanbod Tiga

Bij Tiga Boxtel bieden we een groot scala aan groepslessen aan:

Milon
De Milon Cirkel is een slimme combinatie van volautomatische toestellen. Je trainer stelt éénmaal alle toestellen voor je in, en al je gegevens worden bewaard op een chipkaart. Je doet 6 spierversterkende oefeningen en tussendoor werk je aan je conditie. Lees meer 

Body Control 

Deze les, gegeven door Jan Schellekens, is de plek om veilig te werken aan sterkere houdingsspieren en een stressbestendige wervelkolom. Zeer geschikt voor mensen met grotere levenservaring.

Boksen

Voor wie een echte uitdaging zoekt en tegen een stootje kan ;-). Deze workout zorgt voor een ijzersterke conditie en een explosieve kracht.

Boksen 6-12 jaar

Boksen voor kids. Wil je ook sterker in je schoenen staan? Fun, conditie en kracht! Kom meedoen met onze kids boksles.

Cardio '25

In slechts 25 minuten werk je aan je uithoudingsvermogen en conditie zonder choreografie. Altijd op de tofste muziek!

Cycling

Heuvels, sprint, vals plat. Tijdens een les cycling rijd je een denkbeeldig parcours in groepsverband onder begeleiding van passende muziek die onze instructeurs met liefde voor je samenstellen. Wil jij je fietsconditie verbeteren en ben je klaar om te zweten? Dit is de les voor jou!

Easy Total Body

Tijdens deze gouden versie van onze meest populaire les kun je genieten van al het leuke van Total Body zonder de heftige sprongen of oefeningen die voor sommigen te intensief zijn.

Flow Yoga

Met onze dynamische Yoga Flow verleng en versterk je je spieren. De houdingen lopen vloeiend in elkaar over waarbij je beweegt op het tempo van je ademing. Flow Yoga helpt je aan een soepele wervelkolom en een ontspannen geest.

Functional training '25

Heb je weinig tijd me qil je toch een volledige training doen? Doe dan mee met functional training '25. Een full body workout van 25 minuten in circuitvorm. Vergroot coördinatie, kracht en uithoudingsvermogen!

Hatha Yoga

Een van de oudste yogavormen waarbij je werkt aan het versoepelen en versterken van je spieren en het soepel maken van je wervelkolom. De houdingen volgen elkaar in een rustig tempo op waarbij de aandacht ligt op het verbinden van lichaam en geest.

Heart Rate Cycling

Een spinningles waarbij de nadruk ligt op trainen in de verschillende hartslagzones. We werken hierbij met hartslagbanden en een beamer. Leuk, leerzaam en effectief trainen!

Kickboksfit '25

Conditietraining met kickboks moves, dat is de kickboksfit! Voor iedereen die met stoot- en trapoefeningen fitter wil worden.

Salsation 

Salsa, merengue, cumbia, hiphop. Zomaar een paar van de dansstijlen die voorbij komen tijdens het feestje onder de workouts. Salsation is fun, sweat and smiles!

Spinning & Abs

Onze klassieke cycling les gevolgd door een heerlijke sessie buikspieroefeningen zodat je het weekend goed kunt beginnen!

Tiga Pump

Tijdens deze les voer je diverse oefeningen uit met behulp van een halter. Deze volledige workout spreekt al je grote spiergroene aan en je gaat dus zeker voldaan naar huis! Geen pasjes maar power, pump it up!

Total Body

Werk aan je kracht en uithoudingsvermogen met behulp van aerobics, steps, tae bo en Tigashake oefeningen. De eerste helft van de les bestaat uit choreografische cardiotraining, de tweede helft werk je aan je kracht, stabiliteit en coördinatie.

Total '25 Strength

Geen pasjes, geen fratsen maar een pittige, complete workout van 25 minuten. Tijdens deze les voer je diverse spierverstevigende oefeningen uit met diverse materialen én je eigen lichaam. Geschikt voor iedereen!

Tiga Pump

Tijdens deze les voer je diverse oefeningen uit met behulp van een halter. Deze volledige workout spreekt al je grote spiergroepen aan en je gaat dus zeker voldaan naar huis! Geen pasjes maar power, pump it up!

Tiga Shake

Werk aan ijzersterke buik-, rug- en armspieren in deze conditionele les met buizen gevuld met grit. Je traint je hele lichaam, werkt aan je conditie en vergroot de explosieve kracht in je spieren. Shake it!

Pilates

In de Pilates voer je diverse oefeningen uit waarbij de kernprincipes controle, precisie, uitlijning, ademhaling en centering centraal staan. De Pilates methodiek helpt je aan een sterke core én verbetert je houding ter vermindering van nek- en rugklachten.

Power spinning '40

Deze les is een verkorte variant van onze cycling les. Dat betekent dat je harder moet trappen om de finish te halen! Een power workout voor iederen die van fietsen houdt.

Your Choice Cycling

Een reguliere cycling les met een interactief randje! Jij mag hier namelijk zelf je favoriere muziek aangeven.

Yin Yoga

Deze vorm van yoga is gericht op het losmaken en ontspannen van diepe weefsels. Je blijft langer in eenzelfde houding waarbij je met behulp van je ademhaling meer ruimte kunt vinden in je lichaam en geest. Deze les wordt afgesloten met een diepe ontspanning.

Vraag aan: Gratis Proeftraining

Wil je een proeftraining van een groepsles proberen bij Tiga? Meld je dan hier onder aan. Vul jouw gegevens in en klik op verzenden. Er wordt zo spoedig mogelijk contact met je opgenomen voor een persoonlijke kennismaking. 

 • * velden zijn verplicht.

Nieuws

 • Vacature creche medewerkster

  Word jij onze leuke nieuwe creche medewerkster? Wij zijn per direct op zoek ...

  Lees meer
 • Vacature Baliemedewerk(st)er

  We zijn op zoek naar een enthousiaste, leuke, flexibele, spontane baliemedewe...

  Lees meer
Meer nieuws

Contact

Tiga Sport & Health
Pr. Bernhardstraat 27a
5281 JH Boxtel

0411-684222
info@tiga.nl
 • Tiga Boxtel

  Tiga Boxtel

  Kom sporten bij Tiga in Boxtel!

  Lees meer
 • Milon

  Milon

  Kom nu trainen op de Miloncirkel bij Tiga!

  Lees meer
 • Groepsles

  Groepsles

  Schrijf je nu in voor een van de groepslessen bij Tiga!

  Lees meer
 • Ileen Graanoogt

  "Ik heb mijn lichaam zien veranderen door het trainen op Milon. Veel strakker en ..."

  Ileen Graanoogt
 • Anita Bunskoek

  "Ik train eigenlijk alleen op Milon. Voor mij is het belangrijkste voordeel dat i..."

  Anita Bunskoek
 • Wiljam Broks

  "Ik train bij Tiga conditie en kracht. Vooral op de nieuwe crosstrainers kan ik e..."

  Wiljam Broks
 • Larissa van de Wijngaert

  "Bij veel sportscholen is de Zumba wat standaard en tam en spreekt de muziek me n..."

  Larissa van de Wijngaert
 • Bianca Ton

  "In november begonnen met Milon en al vrij snel daarna met 5.2 dieet met als doel..."

  Bianca Ton
 • Jeanette Ulijn

  "The rythm, the beat, the moves, It is like being on a sunny Caribean beach ...."

  Jeanette Ulijn
 • Desiree de Boer

  "Zumba voelt voor mij niet aan als sporten, het is gewoon een heerlijk uurtje dan..."

  Desiree de Boer

Tiga Sport & Health | Pr. Bernhardstraat 27a | 5281 JH Boxtel | 0411-684222 info@tiga.nl

Tiga Sport & Health
Pr. Bernhardstraat 27a
5281 JH Boxtel

0411-684222
info@tiga.nl