Nieuws

  • November evenementen

    In november hebben we twee mooie evenementen voor Tiga klanten. 22 novem...

    Lees meer
  • Rooster najaar per 1 september

    Vanaf 1 september hebben wij een vernieuwd en nog uitgebreider rooster! Check...

    Lees meer
Meer nieuws

Privacy Policy

PRIVACY POLICY 

Tiga Health en Sport hecht veel waarde aan de bescherming van uw persoonsgegevens. In deze Privacy policy willen we heldere en transparante informatie geven over hoe wij omgaan met persoonsgegevens.

Wij doen er alles aan om uw privacy te waarborgen en gaan daarom zorgvuldig om met persoonsgegevens. Tiga houdt zich in alle gevallen aan de toepasselijke wet- en regelgeving, waaronder de Algemene Verordening Gegevensbescherming. Dit brengt met zich mee dat wij in ieder geval:

  • Uw persoonsgegevens verwerken in overeenstemming met het doel waarvoor deze zijn verstrekt, deze doelen en type persoonsgegevens zijn beschreven in dit Privacy policy;
  • Verwerking van uw persoonsgegevens beperkt is tot enkel die gegevens welke minimaal nodig zijn voor de doeleinden waarvoor ze worden verwerkt;
  • Vragen om uw uitdrukkelijke toestemming als wij deze nodig hebben voor de verwerking van uw persoonsgegevens;
  • Passende technische en organisatorische maatregelen hebben genomen zodat de beveiliging van uw persoonsgegevens gewaarborgd is;
  • Geen persoonsgegevens doorgeven aan andere partijen, tenzij dit nodig is voor uitvoering van de doeleinden waarvoor ze zijn verstrekt;
  • Op de hoogte zijn van uw rechten omtrent uw persoonsgegevens, u hierop willen wijzen en deze respecteren.

 

Als Tiga zijn wij verantwoordelijk voor de verwerking van uw persoonsgegevens. Indien u na het doornemen van ons Privacy policy, of in algemenere zin, vragen heeft hierover of contact met ons wenst op te nemen kan dit via de contactgegevens onder aan dit document.

 

VERWERKING VAN PERSOONSGEGEVENS 

Persoonsgegevens van leden worden door Tiga verwerkt ten behoeve van de volgende doelstelling(en):

  • Administratieve doeleinden;
  • Communicatie over de opdracht en/of uitnodigingen;
  • Het uitvoering geven aan of het uitgeven van een opdracht.
  • Het informeren d.m.v. nieuwsuitingen.
  • Het geven van trainings- cq voedingsbegeleiding. 
  • Voor historische, statistische en wetenschappelijke doeleinden.

 

Grondslag voor deze persoonsgegevens is:

  • De overeengekomen opdracht, schriftelijke aanmelding Lidmaatschap;

 

Voor de bovenstaande doelstelling(en) kan Tiga de volgende persoonsgegevens van u vragen:

  • Voornaam en achternaam;
  • Adresgegevens;
  • Geslacht;
  • Geboortedatum
  • Telefoonnummer;
  • E-mailadres;
  • Betalingsgegevens
  • Gegevens t.b.v. intake (waaronder medische gegevens);
  • Informatie met betrekking tot uw lidmaatschap; 
  • Naam werkgever mits u via uw werkgever bent aangesloten.

 

Wij bewaren uw gegevens voor zover dat noodzakelijk is voor de verwezenlijking van de doeleinden waarvoor wij uw gegevens verwerken en niet langer dan wettelijk is toegestaan in ieder geval gedurende de looptijd van uw lidmaatschap. 

 

VERWERKING VAN BIJZONDERE PERSOONSGEGEVENS

Tiga verwerkt de volgende bijzondere en/of gevoelige persoonsgegevens van u, indien u deze aan ons verstrekt ter uitvoering van de dienstverlening:

  • gegevens over gezondheid
  • gegevens over gewicht
  • gegevens over trainingsdoelen 
  • gegevens via wearables en via trainingsapparatuur

 

Tiga gaat extra zorgvuldig om met deze persoonsgegevens en verwerkt deze alleen indien deze strikt noodzakelijk zijn voor het uitvoeren van de dienstverlening. Deze gegevens worden alleen aan andere binnen Tiga verstrekt indien zij de gegevens voor de uitvoering van hun werkzaamheden nodig hebben. Deze persoonsgegevens worden op uw verzoek binnen 3 maanden na de beëindiging van uw lidmaatschap door ons verwijderd. 

 

VERSTREKKING AAN DERDEN

De gegevens die u aan ons geeft kunnen wij aan derde partijen verstrekken indien dit noodzakelijk is voor uitvoering van de hierboven beschreven doeleinden. 

Zo maken wij gebruik van een derde partij voor:

  • Het verzorgen van de internetomgeving;
  • Het verzorgen van de (financiële) administratie;
  • Het verzorgen van nieuwsbrieven en uitnodigingen;
  • Het verzorgen van voedingsadvies;
  • Het verzorgen van trainingsbegeleiding.

 

Wij geven nooit persoonsgegevens door aan andere partijen waarmee we geen verwerkersovereenkomst hebben afgesloten. Met deze partijen (verwerkers) maken wij hierin uiteraard de nodige afspraken om de beveiliging van uw persoonsgegevens te waarborgen. Verder zullen wij de door uw verstrekte gegevens niet aan andere partijen verstrekken, tenzij dit wettelijk verplicht en toegestaan is. Een voorbeeld hiervan is dat de politie in het kader van een onderzoek (persoons)gegevens bij ons opvraagt. In een dergelijk geval dienen wij medewerking te verlenen en zijn dan ook verplicht deze gegevens af te geven. Tevens kunnen wij persoonsgegevens delen met derden indien u ons hier schriftelijk toestemming voor geeft.

 

BINNEN DE EU

Wij verstrekken geen persoonsgegevens aan partijen welke gevestigd zijn buiten de EU.

 

MINDERJARIGEN

Wij verwerken enkel en alleen persoonsgegevens van minderjarigen (personen jongen dan 16 jaar) indien daarvoor schriftelijke toestemming is gegeven door de ouder, verzorger of wettelijke vertegenwoordiger.

 

BEWAARTERMIJN

Tiga bewaart persoonsgegevens niet langer dan noodzakelijk voor het doel waarvoor deze zijn verstrekt dan wel op grond van de wet is vereist.

 

BEVEILIGING

Tiga neemt de bescherming van uw gegevens serieus en neemt passende maatregelen om misbruik, verlies, onbevoegde toegang, ongewenste openbaarmaking en ongeoorloofde wijziging tegen te gaan. De website van Tiga maakt gebruik van een betrouwbaar SSL Certificaat om te borgen dat uw persoonsgegevens niet in verkeerde handen vallen. Als u de indruk heeft dat uw gegevens niet goed beveiligd zijn of er aanwijzingen zijn van misbruik, of indien u meer informatie wenst over de beveiliging van doorTiga verzamelde persoonsgegevens, neem dan contact met Tiga.

 

COOKIES, OF VERGELIJKBARE TECHNIEKEN, DIE WIJ GEBRUIKEN

Tiga gebruikt alleen technische en functionele cookies. En analytische cookies die geen inbreuk maken op uw privacy. Een cookie is een klein tekstbestand dat bij het eerste bezoek aan deze website wordt opgeslagen op uw computer, tablet of smartphone. De cookies die wij gebruiken zijn noodzakelijk voor de technische werking van de website en uw gebruiksgemak. Ze zorgen ervoor dat de website naar behoren werkt en onthouden bijvoorbeeld uw voorkeursinstellingen. Ook kunnen wij hiermee onze website optimaliseren. 

Onze cookies kunnen niet worden gebruikt om personen te identificeren. U kunt zich afmelden voor cookies door uw internetbrowser zo in te stellen dat deze geen cookies meer opslaat. Daarnaast kunt u ook alle informatie die eerder is opgeslagen via de instellingen van uw browser verwijderen.
Door gebruik te maken van onze website gaat u akkoord met het gebruik van cookies.

 

RECHTEN OMTRENT UW GEGEVENS 

U heeft recht op inzage, rectificatie of verwijdering van de persoonsgegeven welke wij van u ontvangen hebben. Tevens kunt u bezwaar maken tegen de verwerking van uw persoonsgegevens (of een deel hiervan) door ons of door één van onze verwerkers. Ook heeft u het recht om de door u verstrekte gegevens door ons te laten overdragen aan uzelf of in opdracht van u direct aan een andere partij. Wij kunnen u vragen om u te legitimeren voordat wij gehoor kunnen geven aan voornoemde verzoeken.

Mogen wij uw persoonsgegevens verwerken op basis van een door u gegeven toestemming hiertoe, dan heeft u altijd het recht deze toestemming in te trekken.

 

KLACHTEN OF VRAGEN

Mocht u een klacht of vragen hebben over de verwerking van uw persoonsgegevens dan vragen wij u hierover direct contact met ons op te nemen. Komen wij er samen met u niet uit dan vinden wij dit natuurlijk erg vervelend. U heeft altijd het recht een klacht in te dienen bij de Autoriteit Persoonsgegevens, dit is de toezichthoudende autoriteit op het gebied van privacybescherming.

 

VRAGEN

Als u naar aanleiding van ons Privacy Statement nog vragen of opmerkingen heeft neem dan contact met ons op!

 

WIJZIGINGEN

Tiga behoudt zich het recht voor om de inhoud van dit privacy policy te allen tijde te wijzigen. 

 

FUNCTIONARIS GEGEVENSBESCHERMING

Tiga heeft de heer Schellekens aangewezen als functionaris gegevensbescherming. Hij/zij is bereikbaar via onderstaande contactgegevens:

 

CONTACTGEGEVENS

Tiga Health en Sport

Prins Bernhardstraat 27a

5281JH Boxtel

0411-684222

info@tiga.nl

Nieuws

  • November evenementen

    In november hebben we twee mooie evenementen voor Tiga klanten. 22 novem...

    Lees meer
  • Rooster najaar per 1 september

    Vanaf 1 september hebben wij een vernieuwd en nog uitgebreider rooster! Check...

    Lees meer
Meer nieuws

Contact

Tiga Sport & Health
Pr. Bernhardstraat 27a
5281 JH Boxtel

0411-684222
info@tiga.nl
  • Tiga Boxtel

    Tiga Boxtel

    Kom sporten bij Tiga in Boxtel!

    Lees meer
  • Milon

    Milon

    Kom nu trainen op de Miloncirkel bij Tiga!

    Lees meer
  • Groepsles

    Groepsles

    Schrijf je nu in voor een van de groepslessen bij Tiga!

    Lees meer
  • Ileen Graanoogt

    "Ik heb mijn lichaam zien veranderen door het trainen op Milon. Veel strakker en ..."

    Ileen Graanoogt
  • Anita Bunskoek

    "Ik train eigenlijk alleen op Milon. Voor mij is het belangrijkste voordeel dat i..."

    Anita Bunskoek
  • Wiljam Broks

    "Ik train bij Tiga conditie en kracht. Vooral op de nieuwe crosstrainers kan ik e..."

    Wiljam Broks
  • Larissa van de Wijngaert

    "Bij veel sportscholen is de Zumba wat standaard en tam en spreekt de muziek me n..."

    Larissa van de Wijngaert
  • Bianca Ton

    "In november begonnen met Milon en al vrij snel daarna met 5.2 dieet met als doel..."

    Bianca Ton
  • Jeanette Ulijn

    "The rythm, the beat, the moves, It is like being on a sunny Caribean beach ...."

    Jeanette Ulijn
  • Desiree de Boer

    "Zumba voelt voor mij niet aan als sporten, het is gewoon een heerlijk uurtje dan..."

    Desiree de Boer

Tiga Sport & Health | Pr. Bernhardstraat 27a | 5281 JH Boxtel | 0411-684222 info@tiga.nl

Tiga Sport & Health
Pr. Bernhardstraat 27a
5281 JH Boxtel

0411-684222
info@tiga.nl