Bekijk het aanbod van Tiga Health & Beauty in Boxtel

Tiga Health & Beauty beschikt over de volgende faciliteiten om je met plezier te laten sporten en ontspannen:

 • Milon Cirkel

  Milon Cirkel

  De Milon Cirkel is een slimme combinatie van volautomatische toestellen. Je trainer stelt éénmaal alle toestellen voor je in, en al je gegevens worden bewaard op een chipkaart. Je doet 6 spierversterkende oefeningen en tussendoor werk je aan je conditie.

  Lees meer
 • Body Control

  Body Control

  Deze les, gegeven door Jan Schellekens, is de plek om veilig te werken aan sterkere houdingsspieren en een stressbestendige wervelkolom. Zeer geschikt voor mensen met grotere levenservaring.

 • Boksen

  Boksen

  Voor wie een echte uitdaging zoekt en tegen een stootje kan ;-). Deze workout zorgt voor een ijzersterke conditie en een explosieve kracht.

 • Boksen 6-12 jaar

  Boksen 6-12 jaar

  Boksen voor kids. Wil je ook sterker in je schoenen staan? Fun, conditie en kracht! Kom meedoen met onze kids boksles.

 • Cycling

  Cycling

  Heuvels, sprint, vals plat. Tijdens een les cycling rijd je een denkbeeldig parcours in groepsverband onder begeleiding van passende muziek die onze instructeurs met liefde voor je samenstellen. Wil jij je (fiets)conditie verbeteren en ben je klaar om te zweten?

 • Easy Total Body

  Easy Total Body

  Tijdens deze gouden versie van onze meest populaire les kun je genieten van al het leuke van Total Body zonder de heftige sprongen of oefeningen die voor sommigen te intensief zijn.

 • Salsation

  Salsation

  Salsa, merengue, cumbia, hiphop. Zomaar een paar van de dansstijlen die voorbij komen tijdens het feestje onder de workouts. Salsation is fun, sweat and smiles!

 • Club Power

  Club Power

  Tijdens deze les voer je diverse oefeningen uit met behulp van een halter. Deze volledige workout spreekt al je grote spiergroene aan en je gaat dus zeker voldaan naar huis! Geen pasjes maar power, pump it up!

 • Total Body

  Total Body

  Werk aan je kracht en uithoudingsvermogen met behulp van aerobics, steps, tae bo en Tigashake oefeningen. De eerste helft van de les bestaat uit choreografische cardiotraining, de tweede helft werk je aan je kracht, stabiliteit en coördinatie.

 • Total '25

  Total '25

  Geen pasjes, geen fratsen maar een pittige, complete workout van 25 minuten. Tijdens deze les voer je diverse spierverstevigende oefeningen uit met diverse materialen én je eigen lichaam. Geschikt voor iedereen!

 • Tiga Shake

  Tiga Shake

  Werk aan ijzersterke buik-, rug- en armspieren in deze conditionele les met buizen gevuld met grit. Je traint je hele lichaam, werkt aan je conditie en vergroot de explosieve kracht in je spieren. Shake it!

 • Pilates

  Pilates

  In de Pilates voer je diverse oefeningen uit waarbij de kernprincipes controle, precisie, uitlijning, ademhaling en centering centraal staan. De Pilates methodiek helpt je aan een sterke core én verbetert je houding ter vermindering van nek- en rugklachten.

 • Yin Yoga

  Yin Yoga

  Deze vorm van yoga is gericht op het losmaken en ontspannen van diepe weefsels. Je blijft langer in eenzelfde houding waarbij je met behulp van je ademhaling meer ruimte kunt vinden in je lichaam en geest. Deze les wordt afgesloten met een diepe ontspanning.

 • Fusion Dance Centre

  Fusion Dance Centre

  Deze dansschool is een samensmelting van diverse hendendaagse dansstijlen. Zo kan een hip hop les de ene week bestaan uit een urban-contemporary choreografie, en een modern-jazz les ook de kanten van de showbizz laten zien.

  Bekijk het lesrooster
 • Squash

  Squash

  Dat moet u dan toch eens gaan proberen op één van de squashbanen van Tiga! Een mix van tennis en badminton, waarbij inzicht, techniek en snelheid de belangrijkste ingrediënten zijn. Naast het verbeteren van de gezondheid is het ook nog een gezellige aangelegenheid!

  Lees meer
 • Kinderopvang bij Tiga in Boxtel

  Kinderopvang bij Tiga in Boxtel

  Tiga heeft voor haar klanten een extra service voor de sportende ouders: de kinderopvang.

  Lees meer

Met drie kleine kids past trainen op de Milon Cirkel perfect bij mij

In 35 minuten train ik mijn hele lichaam en voel ik mij voldaan.

Lees meer

Linda Daas

Veel leuke en afwisselende lessen, goeie begeleiding

Lees meer